walkingbass

walkingbass

Formtopp

Ge mig ett skäl...Posted by Bo Hellgren Jun 07, 2010 23:28:26
Så här i badmintonsäsongens sista skälvande andetag befinner jag mig i en formtopp som är lika oväntad som välförtjänt. I afton manövrerade jag ut Rektorn i två raka, utan att känna blodsmak, och jag känner att jag är i en fysisk och mental balans. Jämvikt. Andra personer, vänner till mig, skulle bli så till sig i trasorna att de efter en sådan seger skulle drapera sin motståndares arbetsplats med postitlappar som proklamerar segerresultatet.

Sådana barnsliga tilltag är mig helt främmande. Okej, jag gjorde kanske så förra veckan, men jag ångrade mig efteråt, eftersom jag tyckte att det nog var rätt barnsligt. Eller kanske inte ångrade mig. Jag tänkte nog, att jag skall aldrig göra så här igen. Men nu vet jag inte. Det var barnsligt, jag ångrade mig, men kanske inte tillräckligt mycket för att jag definitivt skall ta avstånd från en sådan handling i framtiden.

Imorgon skall jag däremot inte alls låtsas om att jag vann, utan istället sprida värme med ett vänligt, men lite milt distanserat leende. Inåtvänt liksom.

För dig som inte alls tycker att det har någon betydelse att vinna är Ray Charles Finder Keeper Loser Weeper ett utsökt alternativ. Och spana in The Raelettes genomarbetade koreografi. Stiligt.