walkingbass

walkingbass

Bortom vardagens smågriniga lunk

Ge mig ett skäl...Posted by Bo Hellgren Oct 01, 2013 23:21:07
Jag får via en välgörare tillfälle att gå på hockey och efter den själsliga smärta som J-Södras krampaktiga spel har åsamkat mig vill jag inte skruva upp mina egna förväntningar, utan intalar mig att HV kanske kan hitta ett grundspel som kan föra dem i rätt riktning. Jag tror inte att jag har varit på en HV-match någonsin som har haft en så blygsam publiktillströmning. Stora luckor gapar tomma, slipsarna stannar uppenbarligen hemma när det går knackigt för det egna laget, och klacken verkar desarmerad och ser lite vilsen ut. Framför mig sitter tre äldre herrar, som, som vanligt, sprider en svag men ändå klart kännbar lagårdsdoft omkring sig. De är mycket engagerade och en av de lätt grånade lantbrukarna skriker "Du är en usel idiot" med domaren i åtanke. Det är i och för sig en rätt allvarlig anklagelse, men den låter ändå tämligen vänlig i jämförelse med klackens ganska enfaldiga "domarjävel".

Tänk om en hel klass skulle resa sig och skrika "lärarjävel" åt mig. Jag tror att jag skulle börja gråta. Och det är kanske därför som jag aldrig har ansträngt mig att bli ishockeydomare.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.